Babysalmesang

BEMÆRK HJEMMESIDEN ER UNDER OMBYGNING - LINKS TIL OMTALE, TIDSPUNKTER MV. FINDES PÅ FORSIDEN.

Babysalmesang er primært for babyer mellem to og ni måneder.

Babysalmesang er en kirkelig aktivitet, hvor mor eller far og barn har mulighed for et ganske særligt nærvær.

Gennem sang, musik og få talte ord udvides både kendskabet til kirken og dens salmer i en stille stund med barnet.

Det lille barn forstår ikke salmens ord, men fornemmer og sanser stemninger gennem atmosfæren.

Båndet mellem barn og voksen styrkes gennem sang og musik. Derfor synger og danser vi med børnene og vugger stemningen ind i de små, så de oplever musikken med alle sanser.

Babysalmesang giver dig inspiration til at synge og bevæge dig med din baby derhjemme.

Salmerne kan også bruges på puslebordet, til morgen- og godnatsange eller i en hyggestund.

Onsdag formiddag kl. 11.15 mødes vi i kirken til sang, dans og leg. Aktiviteten varer ca. 40 minutter, og derefter er der mulighed for at give de små lidt mad, mens vi selv drikker en kop kaffe og hygger os i sognegården.

Vi slutter kl. 12.45.

Det koster 10 kr. pr. gang at deltage. Der er ingen tilmelding - man møder op, når man kan og har lyst.

Vi starter efter ferien den 6. september og holder ferie i uge 42. Sidste gang inden jul er den 29. november.

Aktiviteten ledes af musikpædagog Jette Holk Hansen og kirke- og kulturmedarbejder Helle Jørgensen.

Evt. henvendelser:
Kirke- og kulturmedarbejder