Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Sommerkoncert med organist Frederik Magle

JUN
21

Sommerkoncert med organist Frederik Magle


Onsdag d. 21. juni 2023, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Ansgars Kirke, Søndre Boulevard 1, 5000 Odense C
Organist Frederik Magle
50 kr.
Sommerkoncert med organist Frederik Magle

Den første af sommerens orgelkoncerter spilles af den danske organist Frederik Magle. Frederik Magle er en spændende musiker og komponist i det danske musikliv med en imponerende værkliste bag sig. Allerede som 8-årig fik han første gang sin musik opført offentligt, og siden har han skrevet et hav af værker, bl.a. en orgelsymfoni, store orkesterværker, klaver- og orgelværker samt flere værker skrevet særligt til Det Danske Kongehus. Musik af Frederik Magle er bl.a. blevet opført af London Philharmonic, Danmarks Radios Symfoniorkester, Det Kongelige Kapel, Sønderjyllands Symfoniorkester, Rigas Filharmoniske Orkester og Zürichs Kammerorkester.
Som udøvende musiker har Frederik Magle samarbejdet med nogle af de største navne inden for mange genrer, såsom violinisten Nikolaj Szeps-Znaider, dirigenten Thomas Søndergård, Hiphop-gruppen Suspekt og jazzmusikerne Niels Henning Ørsted Pedersen, Niels Lan Doky og John Tchicai.
Til daglig virker Frederik Magle som organist ved Skt. Pauls Kirke i København, hvor han for nylig spillede på landsdækkende TV ved bisættelsen af Lise Nørgaard.

Foruden at være en spændende komponist, som gerne fusionerer flere stilarter såsom klassisk og rock, er Frederik Magle også en eminent improvisator. Ved koncerten i Ansgars Kirke vil publikum kunne opleve hans store evner udi improvisationens kunst, ligesom han også vil spille nogle af sine egne værker. Frederik Magle udtaler selv: ”Jeg komponerer for at skabe og åbne for følelser hos lytteren, og jeg kan ikke undgå at investere mig selv emotionelt i alt, hvad jeg laver.”
Der er således lagt op til en fantastisk koncert med en meget spændende dansk musiker.

Entré 50 kr., som betales i døren
Koncertcafé
Dørene åbnes kl. 16.15