Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

1/2 times julekoncert med sopran Lona Mohr Villadsen og organist Tina Christiansen

DEC
22

1/2 times julekoncert med sopran Lona Mohr Villadsen og organist Tina Christiansen


Torsdag d. 22. december 2022, Kl. 16:30 til kl. 17:00
Ansgars Kirke, Søndre Boulevard 1, 5000 Odense C
Sopran Lona Mohr Villadsen og organist Tina Christiansen
Gratis adgang
1/2 times julekoncert med sopran Lona Mohr Villadsen og organist Tina Christiansen

Ind under jul slår Ansgars Kirke traditionen tro dørene op til en halv times stemningsfuld julekoncert, hvor der for en stund er mulighed for at slippe den sidste stress, når man til tonerne af smuk julemusik kan sætte sig på kirkebænken og finde den højtidelige ro, mens mørket er faldet på udenfor. I år kan man opleve sopran Lona Mohr Villadsen og kirkens organist, Tina Christiansen.

Lona Mohr Villadsen er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, Syddansk Musikkonservatorium og Stockholms Operastudio. Hun har været finalist i flere operakonkurrencer og har sunget adskillige roller i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Canada og Italien. Hun har været sopransolist i en lang række værker, og i sommeren 2020 optrådte hun som solist med Odense Symfoniorkester. Sidst, men ikke mindst har vi også haft fornøjelsen af hendes store stemme i Ansgars Kirke, hvor hun i tre år har sunget i Ansgars Kirkes Kantori.

Ved julekoncerten vil Lona Mohr Villadsens store stemme udfolde sig i noget af den smukkeste julemusik akkompagneret af Tina Christiansen på flygel og orgel. Efter koncerten bliver der lejlighed til at ønske hinanden en glædelig jul over et glas gløgg.  

Gratis adgang og koncertcafé