Aftenkirke

BEMÆRK HJEMMESIDEN ER UNDER OMBYGNING - LINKS TIL OMTALE, TIDSPUNKTER MV. FINDES PÅ FORSIDEN.

Kom og vær med til vores stilfærdige aftengudstjenester i kort form. De foregår kl. 18.00 den 3. onsdag i hver måned. Det fremgår løbende af prædikantlisten.

Efter gudstjenesten er der fællesspisning i Ansgargården.

Det koster 50 kr. at deltage i spisningerne - børn halv pris. Billet købes senest fredagen før den pågældende aftenkirke.

Billetter kan købes på kirkekontoret i åbningstiden eller hos kirke- og kulturmedarbejder Helle Jørgensen - de sælges fra den sidste fredag i måneden forud for aftenkirken.

Det er muligt at betale billetter med MobilePay på tlf. 4014 7314 - man skal dog stadig rette henvendelse til kirkekontoret eller til Hele Jørgensen, hvis man ønsker at købe billet.