Mandag den 20. november kl. 19.30

Vokalensemblet ARS NOVA Copenhagen

ARS NOVA Copenhagen blev grundlagt i 1979 og har for længst etableret sig som et af verdens fineste vokalensembler. Ensemblet har specialiseret sig i fortolkning af renæssancens polyfone kormusik og ny vokalmusik, der udføres med præcision og nerve og med en sound, som vækker opmærksomhed overalt i verden.

ARS NOVA Copenhagen har turneret verden over, ligesom de har indspillet en lang række CD’er, der har vundet adskillige priser (inkl. en Grammy).

Ensemblets chefdirigent og kunstneriske leder siden 2003 er den anerkendte engelske dirigent Paul Hillier. Han er uddannet fra Guildhall School of Music and Drama i London, og i løbet af sin karriere har han virket som både dirigent, sanger, lærer, redaktør og forfatter.

Han var grundlægger og kunstnerisk leder af Hilliard Ensemblet, og senere grundlagde han Theatre of Voices. Han har undervist i USA ved University of California samt været leder af Early Music Institute ved Indiana University School of Music.

I 2009 var han ’artist in residence’ på Institute for Sacred Music på Yale University. Hans mere end hundrede cd-indspilninger har indbragt ham verdensomspændende hæder og adskillige priser, og hans bøger er udgivet på Oxford University Press. I 2006 fik Paul Hillier en O.B.E. (Order of the British Empire) for sin indsats for kormusikken, og i 2013 blev han tildelt Ridderkorset.

Ved koncerten i Ansgars Kirke vil ARS NOVA Copenhagen præsentere et yderst spændende program med titlen Old world – New World, og publikum kan således se frem til at opleve vokalmusik af den fineste slags fra ca. 1600, 1800 og 2000 sunget af et af verdens førende vokalensembler.

Ved denne koncert vil der være en entré på 100 kr.
Studerende 50 kr. mod fremvisning af studiekort

Billetter kan købes på kirkekontoret - i åbningstiden - fra fredag den 3. november til og med fredag den 17. november. MobilePay kan anvendes efter aftale med personalet på kirkekontoret.

Billetter sælges også i kirkedøren fra kl. 19.00 på dagen


Onsdag den 29. november kl. 19.30

Julekoncert med elever fra Odense Musikskole

Odense Musikskole afholder op mod jul mange festlige koncerter og heldigvis også i Ansgars Kirke.

Her musikskolens klassiske ungdomskor, Cantabile, under ledelse af Yvonne Schouenborg, dygtige elever på blokfløjte under ledelse af Eva Rosa og elever med meget smukke harper ledet af Anne Marie Høst.

Det bliver en festlig koncert, hvor man vil komme til at høre ensemblerne hver for sig og sammen med bl.a. danske julesange og engelske Christmas Carols.

Gratis adgang

Ansgars Kirkes Musikalske Nyhedsbrev

Kunne du fremover tænke dig at modtage Ansgars Kirkes musikalske nyhedsbrev med information om kommende koncerter og andre musikalske arrangementer i kirken, så er du meget velkommen til at sende en mail til ansgar@mail.tele.dk.

Stort set alle koncerter i Ansgars Kirke er gratis, men vi modtager altid gerne en god gave til vores indsamlinger. Som noget nyt kan man donere via Mobilepay.