Aftenkirke

Kom og vær med til vores stilfærdige aftengudstjenester i kort form. De foregår kl. 18.00 den 3. onsdag i hver måned. Det fremgår løbende af prædikantlisten.

Efter gudstjenesten er der fællesspisning i Ansgargården.

Det koster 50 kr. at deltage i spisningerne - børn halv pris. Billet købes senest fredagen før den pågældende aftenkirke.

Billetter kan købes på kirkekontoret i åbningstiden eller hos kirke- og kulturmedarbejder Helle Jørgensen - de sælges fra den sidste fredag i måneden forud for aftenkirken.

Det er muligt at betale billetter med MobilePay på tlf. 4014 7314 - man skal dog stadig rette henvendelse til kirkekontoret eller til Hele Jørgensen, hvis man ønsker at købe billet.

Aktuelle datoer

20. september · Lutheraften

Billetter kan købes på kirkekontoret fra og med fredag den 25. august til og med fredag den 15. september

Se mere om Lutheraften her

18. oktober

Billetter kan købes på kirkekontoret fra og med fredag den 29. september til og med fredag den 13. oktober.

15. november

Billetter kan købes på kirkekontoret fra og med fredag den 27. oktober til og med fredag den 10. november.

Bemærk denne aften afholdes der det årlige Menighedsmøde - læs mere her

Billetprisen er fra 1. august steget til 60 kr. for voksne - børn under 16 år 30 kr.